Banner
BEHANDELINGEN / GELAATSVERZORGING

Gelaatsverzorging

Onze huid is ons grootste orgaan, deze beschermd als het ware ons gehele lichaam. Ze beschermd onze organen, onze botten en onze spieren. Elke dag opnieuw stellen wij onze huid bloot aan agressieve invloeden van buitenaf. Denk maar aan al het vuil dat in de lucht hangt, de koude, de zon, de regen,... Daarom is het belangrijk dat wij ook goed zorg dragen voor onze huid!

Last van acné, een droge huid, een hypergevoelige huid of andere huidproblemen? Bij Puur-C kijken we verder dan alleen de huidige conditie van je huid. We gaan niet enkel de huid verzorgen, we gaan de huid ook verbeteren! Door te onderzoeken wat de oorzaak van je huidprobleem is, kunnen we tot een persoonlijke oplossing komen. Vaak worden huidproblemen namelijk uitgelokt door aanpassingen binnen het lichaam zoals verandering van hormonen, bepaalde voedselintoleranties, enz.

We starten de gelaatsverzorging met een intake gesprek. Zo achterhalen we wanneer het probleem is gestart en hoe we het kunnen oplossen. Na de verzorging stellen we een thuisverzorgingsset samen zodat je thuis ook verder kan gaan met jouw huidverbetering!

Be your own kind of beautiful

Puur-C
Meerlaarstraat 109 bus 3
2430 Vorst-Laakdal
Telefoon: +32 472 27 92 18

Maak een afspraak
Parkeren op de stoep voor het gebouw is niet toegestaan, maar er zijn ruim voldoende plaatsen in de nabije omgeving van het salon.
Privacy|Schoonheidssalon Puur-C