Banner

Het is peeling seizoen!

Waarom kiezen voor clinical peelings?

Clinical Peelings zijn peelings zonder korrels, ze worden op de huid aangebracht en hebben tijd nodig om de dode huidcellen los te weken van de huid. Met clinical peelings gaan we in tegenstelling tot de ‘gewone’ peelings ervoor zorgen dat we niet enkel de bovenste laag dode huidcellen (we hebben maar liefst 15-20 lagen!) maar meerdere lagen alsook ‘het cement’ dat de cellen aan elkaar laat kleven gaan verwijderen. Dit heeft als grote voordeel dat we zo veel dieper in de huid kunnen werken.

In de 1ste plaats zorgen we ervoor dat een groot deel van het dode materiaal weggehaald wordt. Onze huid heeft de mooie eigenschap om zichzelf te vernieuwen, door het verwijderen van het dode materiaal wordt de huid getriggerd om sneller te vernieuwen. Sneller nieuwe huidcellen wil zeggen: een mooiere huid!

Huidcellen die zich bovenaan onze huid bevinden zijn dode huidcellen, dit wil zeggen dat de cellen leeg zijn en dus niet meer gevoed worden door ons lichaam. Deze cellen vormen een laagje op onze huid die de rest van de huid afscheiden van de buitenwereld. Wanneer deze dode cellen te lang op onze huid blijven plakken krijgt de huid een doffe, vale, vermoeide uitdrukking.

Door middel van de clinical peelings kunnen we deze cellen (en hun cement) verwijderen. Dit wil zeggen dat de huid opgefrist wordt!

Als 2de voordeel heeft dit dat de toegang naar de diepere huidlagen (waar de cellen wel nog leven) geopend wordt. We kunnen op deze manier met een krachtig serum ervoor zorgen dat de levende huidcellen de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben, we gaan onze broodnodige voedingsstoffen dus dieper in de huid kunnen inwerken waardoor we een beter resultaat krijgen.

Via deze weg kunnen we er dus voor zorgen dat de huid er frisser, jeugdiger en egaler uitziet en dat oppervlakkige rimpeltjes opgevuld worden en diepe rimpels minder zichtbaar worden!

Dit willen we toch allemaal?

Be your own kind of beautiful

Puur-C
Meerlaarstraat 109 bus 3
2430 Vorst-Laakdal
Telefoon: +32 472 27 92 18

Maak een afspraak
Parkeren op de stoep voor het gebouw is niet toegestaan, maar er zijn ruim voldoende plaatsen in de nabije omgeving van het salon.
Privacy|Schoonheidssalon Puur-C