Banner

OVER PUUR-C

Welkom bij Puur-C! Ik, Chelsy, heet jou van harte welkom in mijn huidverbeteringsinstituut. Bij Puur-C kom je terecht in een huiselijke sfeer waar rust en ontspanning centraal staan.

In december 2018 heb ik de grote stap gezet en heb ik naast het geven van trainingen mijn eigen instituut geopend bij mij thuis. Ik ben begonnen als ‘klassieke’ schoonheidsspecialiste en heb de tijd genomen om mij bij te scholen tot skin expert en visagiste.

Visagiste

Mijn specialisatie ligt in huidverbeterende gelaatsverzorgingen, visagie en het geven van trainingen en workshops. Jouw huid is mijn passie! De behandelingen worden gegeven in mijn instituut thuis (een aparte ruimte in huis). De visagie en de workshops kunnen zowel in mijn instituut plaatsvinden als op locatie.

Voor de huidverbeterende behandelingen heb ik bewust gekozen voor het merk Germaine de Capuccini. Dit Spaanse topmerk staat wereldwijd in de top 5 van beste gelaatsverzorgingsmerken. Niet alleen beschikt het over een breed gamma aan behandelingen voor alle mogelijke huidtypes, ook de verhouding in prijs en kwaliteit zit goed. Naargelang hun nood en budget kunnen klanten kiezen voor één behandeling of voor een langlopende kuur. Al na de eerste verzorging zijn er zichtbare resultaten.

Opdat jij optimaal van jouw behandeling kan genieten neem ik tijdens de behandelingen geen telefoon op. Je kan steeds een bericht nalaten en dan bel ik jou zo snel mogelijk terug!

icon

Rust en Ontspanning

Elke behandeling kan in mijn instituut thuis gegeven worden (een aparte ruimte in huis). Hier kan je optimaal genieten van jouw relax-momentje weg van alle stress die het dagelijkse leven met zich meebrengt.

icon

Allergieën of Medicatie

Heb je last van allergieën of neem je antibiotica op het moment van de behandeling, gelieve dit dan op voorhand te vermelden.

icon

Geschenkbon

Jezelf een moment van rust gunnen is leuk, maar zo’n moment schenken aan één van jouw geliefden doet minstens evenveel deugd. Geef daarom een waardebon van Puur-C cadeau!

Be your own kind of beautiful

Puur-C
Meerlaarstraat 109 bus 3
2430 Vorst-Laakdal
Telefoon: +32 472 27 92 18

Maak een afspraak
Parkeren op de stoep voor het gebouw is niet toegestaan, maar er zijn ruim voldoende plaatsen in de nabije omgeving van het salon.
Privacy|Schoonheidssalon Puur-C