Banner

Waarom reinigen?

Is het echt wel nodig om je huid dagelijks te reinigen?

Ik krijg vaak de vraag: waarom moet ik reinigen als ik toch geen make-up gebruik? Wel, kijk eens naar je tuintafel of naar je auto: deze staan heel de dag (of toch heel vaak) buiten. Wanneer je deze wast of afveegt (reinigt) dan zie je dat er enorm veel vuil aan de tafel of op de auto hangt. Hoe komt dit? Wel de buitenlucht is helaas niet zo heel erg zuiver, ook de regen bevat vuildeeltjes. Al deze vuildeeltjes die je terug vindt op je tafel of op je auto hechten zich ook aan je huid.

Je merkt waarschijnlijk ook wel dat als je de tafel of de auto enkel met water (dus zonder zeep) reinigt, dat je niet al het vuil eraf krijgt. Hetzelfde geld ook voor onze huid! Je lichaam was je ook dagelijks met zeep om zweet en vuilresten te verwijderen. Door de ph waarde van het gelaat mag je dit absoluut niet met zeep reinigen! Hiervoor gebruik je een reinigingsmelk, -gel of -olie naargelang het huidtype.

Hulp nodig met het kiezen van jouw reinigingsproduct? Maak je afspraak bij Puur-C.

Be your own kind of beautiful

Puur-C
Meerlaarstraat 109 bus 3
2430 Vorst-Laakdal
Telefoon: +32 472 27 92 18

Maak een afspraak
Parkeren op de stoep voor het gebouw is niet toegestaan, maar er zijn ruim voldoende plaatsen in de nabije omgeving van het salon.
Privacy|Schoonheidssalon Puur-C